Det søde liv

Det søde liv

There are 22 products.
Showing 1 - 22 of 22 items
 • Brigadeiro

  Fyldig brasiliansk chokoladekage med chokolade-karamel, friskpresset appelsinsaft, brasiliansk rom og chokoladeglasur. Lækker snasket. Indeholder æg, gluten og laktose.

  kr49.00
 • Cheesecake med hindbær

  Cheesecake med kiksebund, flødemasse med vanilje og et strejf af revet citronskal. Toppet med kraftig hindbærgelé. Indeholder æg, gluten og laktose.

  kr49.00
 • Cheesecake med citron

  Cheesecake med krydret kiksebund som spiller godt sammen med den friske citronflødemasse. På toppen: syrlig citrongelé. Indeholder æg, gluten og laktose.

  kr49.00
 • Cheesecake med hindbær
  Available
  Cheesecake med havtorn

  Cheesecake med Oreos kakao-kiksebund med superfrisk havtorncreme og gelé af havtornsaft. Indeholder æg, gluten og laktose.

  kr49.00
 • Tiramisu
  Available
  Tiramisu

  Tiramisu er italienernes Ferrari inden for desserter. Hjemmelavede ladyfingers dyppet i kaffe og lagt i mascarpone-creme.  Et drys kakao på toppen, og så kan man høre englene synge… Indeholder æg, gluten og laktose.

  kr49.00
 • Chokoladedrøn
  Available
  Chokoladedrøn

  Luftig men samtidig en fyldig chokolade-mousse af 70% chokolade. Blød flødekaramel og crunch i både top og bund. Indeholder æg, laktose og mandler. Glutenfri.

  kr49.00
 • Æblekage
  Available
  Æblekage

  Gammeldaws æblekage. Kogte æbler lagt i lag med hjemmelavet æblekagerasp, med hasselnødder og honning. Flødeskum og et drys hasselnødder på toppen. Værs’go! Indeholder æg, gluten, laktose og hasselnødder.

  kr49.00
 • Citronfromage
  Available
  Citronfromage

  Citronfromage med saft og skal fra økologiske citroner. Den helt klassiske citronfromage som vi har fået den hos vores bedsteforældre, mums... med revet skal og flødeskum på toppen. Indeholder æg og laktose. Glutenfri.

  kr49.00
 • Rababertrifli
  Available
  Rabarbertrifli

  Rabarbertrifli med hjemmelavet vaniljecreme.  Rabarber kogt til en lækker, syrlig kompot, lagt sammen med knuste makroner og hjemmelavet vaniljecreme med mandler. På toppen flødeskum med et let drys knuste makroner. Indeholder æg, laktose og mandler. Glutenfri.

  kr49.00
 • Cheesecake med jordbær

  Cheesecake med hjemmelavet kakao-kiksebund derpå creme af masser af skønne jordbær.På toppen: tyktflydende jordbærsovs. Indeholder æg, gluten og laktose.

  kr49.00
 • Cheesecake - vegansk med cachewnødder

  Vegansk Cashew Cheesecake. Bunden af cashewnødder, dadler, mandler og kokos toppes med crememasse tryllet frem af cashewnødder, soya-yoghurt og andre lækkerier. Det hele toppes af frugtgelé lavet af ananas, jordbær, hindbær, blåbær alt efter hvad sæsonen eller vi byder på. Desserten er laktosefri, glutenfri og naturligvis vegansk.

  kr55.00
 • Hindbærlagkage

  Hindbærlagkage med kokosmousse og hjemmebagte bunde. Lyse luftige bunde med lag af syrlig hindbær-flødeskum. På toppen en let, sød kokosmousse. Fint samspil mellem det syrlige og det søde. Indeholder æg, gluten og laktose.

  kr49.00
 • Moccalagkage

  Moccalagkage med både lyse og mørke bunde. Mellem bundene er lagt en mokkacreme med hakkede brændte mandler. Flødeskum og brændte mandler på toppen! Indeholder æg, gluten, laktose og mandler.

  kr49.00
 • Rutebillagkage

  Rutebillagkage. En lækker lagkage bestående af skiftevis chokoladekage og hindbærmousse. Øverst toppes der med et lag skum iblandet knuste rutebiler, ligesom der drysses knuste rutebiler over til sidst. Indeholder æg, gluten og laktose.

  kr49.00
 • Hvid chololademousse
  Available
  Hvid chokolademousse

  Hvid chokolademousse med jordbærsovs. Bunden er dækket af et lag tyk sovs af blendede jordbær derefter et lag hvid chokolademousse. Toppet med jordbærsovs og hakket, hvid chokolade. Den lækre jordbærsovs passer perfekt til den lidt søde, hvide chokolademousse. Indeholder æg og laktose. Glutenfri.

  kr49.00
 • Jordbærdrøm

  Jordbærdrøm. Ladyfingers dyppet i en blanding af jordbær- og øko-limesaft og herefter lagt i en cremet masse med blendede jordbær. Det er til fulde smagen af sommer. Indeholder æg, gluten og laktose.

  kr49.00
 • Hindbærfromage

  Hindbærfromage. Luftig og let fromage med frisk og syrlig smag af hindbær. På toppen et drys af bl.a. hvid chokolade, tørrede hindbær og havsalat som giver lidt bid og umami. Klassiker med et tvist. Indeholder æg og laktose. Glutenfri.

  kr49.00
 • Kaffefromage

  Kaffefromage med saltkaramel og hvid chokolade. Luftig fromage hvor smagen af kaffe suppleres perfekt af den salte karamel, der er i bunden af glasset. Toppen pyntet med et drys hakket, hvid chokolade. Indeholder æg og laktose. Glutenfri.

  kr49.00
 • Romfromage

  Romfromage – dejlig cremet fromage med hakket, mørk chokolade, makroner, mandler og et godt skvæt rom. Lidt af alt det gode.  Indeholder æg, laktose og mandler. Glutenfri.

  kr49.00
 • Mandelkage med råcreme
  Available
  Mandelkage med råcreme

  En kage bagt overvejende af mandler med en blød råcreme på toppen. En dessert til festlige lejligheder og til hverdag - naturligvis… Indeholder æg, gluten, laktose og mandler.

  kr49.00
 • Rødgrød

  Rødgrød med fløde. En klassisk, dansk sommerdessert med masser af bær og flødeskum på toppen. Indeholder laktose. Glutenfri.

  kr49.00
 • Cheesecake med kirsebær
  Available
  Cheesecake med kirsebær

  Cheesecake med krydret kiksebund, flødemasse med vanilje og et strejf af revet citronskal. Toppet med kraftig hindbærgelé. Indeholder æg, gluten og laktose.

  kr49.00
Accept

RørvigKassen bruger cookies...