Tag nu rigeligt

Tag nu rigeligt

There are 5 products.
Showing 1 - 5 of 5 items
 • Tiramisu
  Available
  Tiramisu

  Tiramisu er italienernes Ferrari inden for desserter. Hjemmelavede ladyfingers dyppet i kaffe og lagt i mascarpone-creme.  Et drys kakao på toppen, og så kan man høre englene synge… Indeholder æg, gluten og laktose.

  kr49.00
 • Chokoladedrøn
  Available
  Chokoladedrøn

  Luftig men samtidig en fyldig chokolade-mousse af 70% chokolade. Blød flødekaramel og crunch i både top og bund. Indeholder æg, laktose og mandler. Glutenfri.

  kr49.00
 • Æblekage
  Available
  Æblekage

  Gammeldaws æblekage. Kogte æbler lagt i lag med hjemmelavet æblekagerasp, med hasselnødder og honning. Flødeskum og et drys hasselnødder på toppen. Værs’go! Indeholder æg, gluten, laktose og hasselnødder.

  kr49.00
 • Citronfromage
  Available
  Citronfromage

  Citronfromage med saft og skal fra økologiske citroner. Den helt klassiske citronfromage som vi har fået den hos vores bedsteforældre, mums... med revet skal og flødeskum på toppen. Indeholder æg og laktose. Glutenfri.

  kr49.00
 • Rababertrifli
  Available
  Rabarbertrifli

  Rabarbertrifli med hjemmelavet vaniljecreme.  Rabarber kogt til en lækker, syrlig kompot, lagt sammen med knuste makroner og hjemmelavet vaniljecreme med mandler. På toppen flødeskum med et let drys knuste makroner. Indeholder æg, laktose og mandler. Glutenfri.

  kr49.00
Accept

RørvigKassen bruger cookies...