Tag nu rigeligt

Tag nu rigeligt

There are 13 products.
Showing 1 - 13 of 13 items
 • Brigadeiro

  Fyldig brasiliansk chokoladekage med chokolade-karamel, friskpresset appelsinsaft, brasiliansk rom og chokoladeglasur. Lækker snasket. Indeholder æg, gluten og laktose.

  kr49.00
 • Tiramisu
  Available
  Tiramisu

  Tiramisu er italienernes Ferrari inden for desserter. Hjemmelavede ladyfingers dyppet i kaffe og lagt i mascarpone-creme.  Et drys kakao på toppen, og så kan man høre englene synge… Indeholder æg, gluten og laktose.

  kr49.00
 • Chokoladedrøn
  Available
  Chokoladedrøn

  Luftig men samtidig en fyldig chokolade-mousse af 70% chokolade. Blød flødekaramel og crunch i både top og bund. Indeholder æg, laktose og mandler. Glutenfri.

  kr49.00
 • Æblekage
  Available
  Æblekage

  Gammeldaws æblekage. Kogte æbler lagt i lag med hjemmelavet æblekagerasp, med hasselnødder og honning. Flødeskum og et drys hasselnødder på toppen. Værs’go! Indeholder æg, gluten, laktose og hasselnødder.

  kr49.00
 • Citronfromage
  Available
  Citronfromage

  Citronfromage med saft og skal fra økologiske citroner. Den helt klassiske citronfromage som vi har fået den hos vores bedsteforældre, mums... med revet skal og flødeskum på toppen. Indeholder æg og laktose. Glutenfri.

  kr49.00
 • Rababertrifli
  Available
  Rabarbertrifli

  Rabarbertrifli med hjemmelavet vaniljecreme.  Rabarber kogt til en lækker, syrlig kompot, lagt sammen med knuste makroner og hjemmelavet vaniljecreme med mandler. På toppen flødeskum med et let drys knuste makroner. Indeholder æg, laktose og mandler. Glutenfri.

  kr49.00
 • Hvid chololademousse
  Available
  Hvid chokolademousse

  Hvid chokolademousse med jordbærsovs. Bunden er dækket af et lag tyk sovs af blendede jordbær derefter et lag hvid chokolademousse. Toppet med jordbærsovs og hakket, hvid chokolade. Den lækre jordbærsovs passer perfekt til den lidt søde, hvide chokolademousse. Indeholder æg og laktose. Glutenfri.

  kr49.00
 • Jordbærdrøm

  Jordbærdrøm. Ladyfingers dyppet i en blanding af jordbær- og øko-limesaft og herefter lagt i en cremet masse med blendede jordbær. Det er til fulde smagen af sommer. Indeholder æg, gluten og laktose.

  kr49.00
 • Hindbærfromage

  Hindbærfromage. Luftig og let fromage med frisk og syrlig smag af hindbær. På toppen et drys af bl.a. hvid chokolade, tørrede hindbær og havsalat som giver lidt bid og umami. Klassiker med et tvist. Indeholder æg og laktose. Glutenfri.

  kr49.00
 • Kaffefromage

  Kaffefromage med saltkaramel og hvid chokolade. Luftig fromage hvor smagen af kaffe suppleres perfekt af den salte karamel, der er i bunden af glasset. Toppen pyntet med et drys hakket, hvid chokolade. Indeholder æg og laktose. Glutenfri.

  kr49.00
 • Romfromage

  Romfromage – dejlig cremet fromage med hakket, mørk chokolade, makroner, mandler og et godt skvæt rom. Lidt af alt det gode.  Indeholder æg, laktose og mandler. Glutenfri.

  kr49.00
 • Mandelkage med råcreme
  Available
  Mandelkage med råcreme

  En kage bagt overvejende af mandler med en blød råcreme på toppen. En dessert til festlige lejligheder og til hverdag - naturligvis… Indeholder æg, gluten, laktose og mandler.

  kr49.00
 • Rødgrød

  Rødgrød med fløde. En klassisk, dansk sommerdessert med masser af bær og flødeskum på toppen. Indeholder laktose. Glutenfri.

  kr49.00
Accept

RørvigKassen bruger cookies...