Persondatapolitik/fortrolighedspolitik for RørvigKassen

Hvad er RørvigKassen?

RørvigKassen er en service i Rørvig området, som leverer udsøgte fødevarer pakket i lette trækasser.

Hvorfor har vi en persondatapolitik/fortrolighedspolitik?

Det er vigtigt for os, at du er informeret om, at vi indsamler, opbevarer og behandler oplysninger om dig i forskellige sammenhænge. På den måde er vi sikker på, at du er informeret i henhold til Persondataforordningen/GDPR.

Hvornår og hvordan indsamler vi oplysninger om dig?

Etablering af kundeforhold

Når du ringer, skriver eller bestiller varer hos os med henblik på at få disse leveret, gemmer vi data, som er almindelige i forhold til et kundeforhold, såsom dit navn, adresse, telefonnummer og e-mail adresse. Samtidig opbevarer vi de oplysninger, du giver os på mail eller på anden vis. Hvis du vælger, at du ikke vil være kunde hos os længere, sletter vi mails fra dig med det samme. De andre kundedata gemmer vi så længe, at det er lovkrav.

Abonnement på nyhedsbrev

Når du skriver dig op til at modtage vores nyhedsbrev, opbevares din mailadresse og dit navn med henblik på at kunne sende dig nyheder.

Hvad er formålet med dataindsamlingen?

Formålet med at indsamle oplysningerne er, at vi gerne vil give dig den bedste service som muligt. Dette gøres bedst ved, at vi ved, hvem du er som kunde, hvor du bor og lignende almindelige informationer om dig. Formålet med at indsamle oplysninger i forbindelse med nyhedsbreve er at vi kan sende disse til dig.

Hvem har adgang til dine oplysninger?

Det er kun os som ejere af RørvigKassen, der har adgang til dine oplysninger og de videregives ikke uden dit samtykke.

Hvordan kan du få adgang til og opdatere dine oplysninger?

Du har ret til at få adgang til specifikke personoplysninger, som vi opbevarer om dig. Dermed sikrer du dig, at de oplysninger, vi har indhentet om dig, er korrekte. Hvordan kan du sørge for, at vi sletter dine oplysninger? Du kan altid kontakte os på kontakt@rorvigkassen.dk og bede os slette de oplysninger, vi har om dig og som vi i henhold til lovgivningen må slette.

Hvordan opbevarer vi dine oplysninger?

Navn og mailadresse i forbindelse med nyhedsmails opbevares i Mailchimp

Mailkorrespondance og andre relevante dokumenter, du måtte sende, opbevares i Microsoft Office 365 i en måned, Herefter gemmes relevante mails i sikkert filsystem på Microsoft 365 platformen OneDrive.

Fortrolighed

Det er vigtigt for os, at dine oplysninger behandles fortroligt. Derfor er det kun os, der har adgang til systemerne. Systemerne og virksomhedens computer er låst med adgangskode, som kun vi kender.

Indsamling af personoplysninger ved brug af cookies

Vores hjemmeside anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende ”dig”, huske indstillinger og udføre statistik. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus. Du vælger selv, når du besøger vores side, om du vil acceptere cookies. Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Hvis du sletter eller blokerer cookies, kan du risikere, at websitet ikke fungerer optimalt, samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Facebook

RørvigKassen og Facebook indsamler og behandler personoplysninger, når du besøger virksomhedens Facebook-side ("fanside"). Formålet med behandlingen er at kunne markedsføre os over for potentielle kunder, besvare henvendelser og lignende beslægtede formål. Den konkrete Facebook-side administreret af RørvigKassens personale og ejere.

RørvigKassen følger Datatilsynets gældende retningslinjer omkring det delte dataansvar og vi tilstræber os at sikre, at de besøgende på vores Facebook-side får information om persondata. På nuværende tidspunkt indebærer dette bl.a., at vi løbende forsøger at indgå i en dialog med Facebook omkring reguleringen af det fælles dataansvar og ansvarsfordelingen. Som nævnt nedenfor i nærværende politik, har man også som besøgende på vores Facebook-sider mulighed for at udøve sine rettigheder fx retten til indsigt, retten til at gøre indsigelse og retten til sletning.

Retsgrundlaget for behandling af personoplysninger

Behandlingen af personoplysninger sker baseret på legitim interesse ud fra en interesseafvejning. Der behandles ikke oplysninger, hvor samtykke er påkrævet.

Kategorier af personoplysninger og deres kilde

Der indsamles kontaktoplysninger typisk i form af navn, adresse, telefon, mailadresse. Modtager vi følsomme oplysninger/særlige kategorier af oplysninger bliver disse slettet, så snart de kommer til vores kendskab.

Modtagere af personoplysninger

De personoplysninger der afgives vil ikke blive videregivet uden for virksomheden.

Opbevaring af personoplysninger

Da de personoplysninger, der afgives på Facebook-siderne, afgives af personen selv på vores offentligt tilgængelige side, vil oplysningerne i udgangspunktet ligge på siden, så længe denne eksisterer. Man kan som afgiver af oplysningerne altid gøre indsigelse i forhold til interesseafvejningen, med henblik på at få slettet eventuelle opslag.

Automatisk afgørelser og profilering

Vi antager, at Facebook foretager automatiske afgørelser og profilering på den del af personoplysningerne, som Facebook er dataansvarlig for. Vi benytter os ikke af automatiske afgørelser og profilering.

Bemærk! Hvis du ikke ønsker, at dine oplysninger behandles, bedes du undlade at besøge vores Facebook-side, da det på nuværende tidspunkt ikke er muligt for os at ændre på Facebooks indstillinger for opsamling af data.


Acceptér

RørvigKassen bruger cookies...